Αποστολές για Ελλάδα

Tο Sopeachy.gr συνεργάζεται με την ACS COURIER και ως όροι ισχύουν οι παράκατω

Εντός των ορίων της πόλης

Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2.80€ (Περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ) μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1.00€ (Περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ).

Χερσαίοι Προορισμοί

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4.35€ (Περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ) μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1.24€ (Περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ).

Νησιωτικοί Προορισμοί

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4.35€ (Περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ) μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1.24€ (Περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ).

Δυσπρόσιτες Περιοχές

Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 7.50€ (Περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ) μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1.50€ (Περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ).

 

Αποστολές για Κύπρο

Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-7 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 7.50€ (Περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ) μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1.50€ (Περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ).

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών κ.τ.λ.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά/5.000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης. Για τις αποστολές προς Κύπρο και Βουλγαρία μέγιστο βάρος ανά αποστολή είναι τα 32 κιλά και κάθε αποστολή μπορεί να αποτελείται από μόνο ένα τεμάχιο